Home>Over ons

Over ons

Stichting Quo Vadis heeft meer dan 400 medewerkers en ongeveer 4000 leerlingen op interconfessionele, katholieke en protestants-christelijke basisscholen in Almelo, Deventer, Lochem en Twenterand. Bekijk de opbouw van onze organisatie

Samen met onze scholieren, hun ouders, leerkrachten en andere medewerkers werken wij voortdurend aan gezonde scholen en kwalitatief hoogstaand onderwijs.

Quo Vadis betekent: waar ga je naar toe?

Naast oprechte aandacht voor al onze leerlingen, hebben we ook oog voor hun ouders. Samen met hen kunnen wij het beste uit de kinderen halen. Ook dankzij de Medezeggenschapsraad op al onze scholen, die ervoor zorgt dat leerkrachten en ouders samenkomen.

Met onze interconfessionele grondslag willen wij de leerlingen normen en waarden meegeven waarin respect voor jezelf en voor anderen centraal staat. Lees meer over onze Missie en Visie.