Home>Vacature Leerkracht basisonderwijs

Vacature Leerkracht basisonderwijs

(tijdelijk van 1 januari 2017 tot 1 augustus 2017)
Voor onze Quo Vadis pool zijn wij op zoek naar flexibele leerkrachten die bereid zijn om in te vallen bij afwezigheid van medewerkers met kort durend verlof (ziekte, studie etc.), voor de scholen in de regio Almelo en/of Deventer.

Functieomschrijving
Ben jij een energierijke, flexibele leerkracht en wil jij graag jouw expertise inzetten binnen één stichting voor de duur van 7 maanden, met de mogelijkheid tot een vaste baan wanneer het jou (en de stichting) goed bevalt? Lees dan zeker verder!

Wat bieden we je aan? – een tijdelijke aanstelling, met kans op een vaste baan – een contract 0,6 wtf – kleinschalige scholen in een mooie regio van Nederland (regio Almelo en Deventer) – ervaring opbouwen van groep 1 t/m 8 binnen één stichting – salaris conform cao

Waar herken jij je in? – je bent een rasechte leerkracht, je zet de kinderen op de eerste plek en weet ieder kind te boeien – je kunt je gemakkelijk aanpassen aan nieuwe situaties – je weet gemakkelijk je weg te vinden in verschillende teams – je weet opgedane kennis te delen met collega’s en bent gericht op kwaliteit en continuïteit – je bent in het bezit van je PABO diploma

Over de aanstelling Je krijgt een aanstelling bij Stichting Quo Vadis voor 0,6 wtf (24 uur) en wordt indien nodig ingezet voor de vervanging van afwezige leerkrachten bij 1 van de 20 scholen binnen de stichting in zowel de regio Almelo als Deventer. De coördinatie hiervan wordt geregeld via Randstad. Mocht er geen vervanging nodig zijn, dan kun je ingezet worden bij jouw stamschool welke je krijgt toegewezen zodra je aangenomen bent.

Alle scholen gaan uit van drie pijlers: – onderwijs van topkwaliteit, – oprechte aandacht voor kind & ouder en – respectvol gedrag voor jezelf en anderen. Solliciteren kan door een mail met jouw motivatie en cv te sturen voor 7 december 2017 naar t.snoek@stichtingquovadis.nl. Gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 8 december en maandag 12 december hele dag. Uiterlijk 7 december 2016 hoor je of je uitgenodigd wordt voor een gesprek.

We horen graag van je!